Shanghai ZhiBei Information Consulting Co., Ltd

Nyheder

Hvad sker der med patienten med den nye krone?Hvordan tolkes resultaterne af serum IgG og IGM
Slip tid: 2020-08-05 10:14:11  Hits: 14

Mange steder har patienter, der er blevet helbredt, fundet Yang.

Er det værre?Er det smitsomt?

Nyheden om Fuyang efter hjemsendelse fra hospitalet for patienter med NCP er meget bekymrende.Mange mennesker er bekymrede over, at de raske, udskrevne patienter stadig er smittede, eller at de kan blive syge igen?I øjeblikket er der rapporteret om, at Yang er blevet helbredet hos raske patienter.People&UB35;39;s Hospital of Wuhan University og Zhongnan Hospital of Wuhan University fandt mange tilfælde af patienter, der vendte tilbage til Yang, Guangdong Province, først rapporteret i februar 25,14% af patienter, der vendte tilbage til Yang; On March 3, Tianjin rapporterede to nye bekræftede tilfælde af reaktivering af nukleinsyre efter udledning fra hospitalet,og Tianjin har rapporteret en total af fem tilfælde af reaktivering af nukleinsyre; i marts 7 rapporterede Beijing, at flere patienter testede negative for nukleinsyre, men to uger senere viste testen for virusnukleinsyre sig positiv.Der er mere end 80,000 tilfælde i Kina, og ca. 0.1% af dem blev testet positive for Fuyang efter hospitalsindlæggelse.

2-3.jpg

Der er mange grunde til at helbrede en patient for at redde Yang.

1.PRØVEUDTAGNING ERROR:

Selve undersøgelsen af svælget har fejlen. " FTU35;39 er ikke i struben, det gør det i lungerne.Pharynx prøver kan testes negative, efter to dage er en hoste inhalationstest (Sputum) positiv.Det er også muligt. " Nogle af Fuyang- patienterne i Guangdong blev fundet positive over for nukleinsyre.

Med stigningen i Fuyang-tilfældene har man bemærket defekten ved påvisning af svælg.Den syvende udgave af det seneste National Health Council af den foreslåede nye diagnose og behandling af pneumoni, ætiologiske undersøgelser, påvisning af respiratoriske enheder (spyt- eller luftvejsekstrakt) mere nøjagtig.I dechargestandarden er indholdet af " Sputum, nasopharyngeal svamp og så videre " blev tilføjet, som var negative to gange kontinuerligt, og prøveudtagningstiden var mindst 24 timer fra hinanden.

2.OPLYSNINGER OM INTERMITTET:

Måske er patientens lungeinflammation stadig i absorptionsprocessen, har endnu ikke opnået klinisk helbredelse, så der kan være intermitterende afgiftionsfænomen og forekomme positivt.

3.På forskellige stadier af sygdommen kan virusets positive forekomst være forskellig

F.eks. kan virusset i de tidlige stadier begrænses til de øvre luftveje, hvor det er mere sandsynligt, at det er positivt ved at udtage prøver af de øvre luftveje, og sandsynligheden for en positiv nukleinsyretest er en smule højere.Efter en periode kan det overføres til fordøjelseskanalen, når den positive rate af analsvabere vil være højere.

Kan symptomerne på Fu Yang forværres?

Er det smitsomt?

Om patienten stadig er smitsom, er endnu ikke afgjort.De fleste patienter bliver ikke værre, og de er ikke smittede.Ifølge de kliniske træk var ingen af de opfølgende patienter i Guangdong-provinsen blevet forværret af lungetilstanden.Ifølge de opfølgende data fra hospitalet havde 42% af de afskedigede patienter en bedre lungeabsorption, og 42% haven og35;39 ændrede sig, hvilket betyder, at det ikke bliver værre, men at det \35;39 bliver langsommere.

Den virus, der opdages af nukleinsyre, er ikke nødvendigvis en levende virus. " Cellerne er døde, virussen er død, og nukleinsyre kan stadig opdages.Den nukleinsyre er blot tilstedeværelsen af en virus, men den betyder ikke, a t den er i live.Epidemien er naturligvis stadig i forebyggelses- og kontrolfasen for at forhindre infektion, så patienter med nukleinsyre Fuyang i karantæne, men det betyder ikke nødvendigvis, at disse patienter er smitsomme.Da de fleste genvundne patienter har mere beskyttende antistoffer i kroppen, udvikler de fleste patienter ikke symptomer.Så længe der produceres antistoffer mod den nye koronavirus i kroppen, vil patienten ikke blive smittet igen, og muligheden for tilbagefald hos patienter, der er fuldt genvundet, er meget lav.

Huazhong University of Science and Technology, Department of Respirations and Critical Care Medicine of Tongji Hospital, og andre, i en avis med titlen: " analyse af årsagerne til " tilbagefald " Hos patienter med afsluttet COVID-19 og behandlingsstrategier delte de nyligt kronede patienter i fire kategorier:

(1) almindelige typepatienter, som ikke har anvendt hormoner

(2) generelle typepatienter med tidligere brug af steroider

(3) ældre patienter over en 60-årig alder

(4) kritisk syge eller kritisk syge patienter af generel art.

Det foreslås, at der fastsættes forskellige dechargekriterier i henhold til forskellige forvaltningsniveauer for fire typer patienter.Når en patient udskrives fra hospitalet, skal hans eller hendes temperatur være normal i mindst en uge, uanset hvilken type der er nævnt ovenfor.For patienter, der har brugt Glukokortikoid, bør de udskrives med fuldstændig seponering af hormonet og vende tilbage til normal kropstemperatur i en hel uge.Efter udladning bør patienten fortsat isoleres i mindst to uger og testes igen for virusnukleinsyre.


Tidligere: Hurtigere, sikrere! FDA GODKENDER...

Næste: Forskere har udviklet en ny detek...