Shanghai ZhiBei Information Consulting Co., Ltd

Nyheder

Hurtig diagnose SARS-CoV-2 Ab hurtig test baseret på CRISPR-Cas19
Slip tid: 2020-08-12 09:56:14  Hits: 7


Tidligere pandemier har lært os, at hurtige og let tilgængelige detektionsmetoder er vigtige for effektive reaktioner på folkesundheden. Imidlertid tager de nuværende SARS-CoV-2-detektionsmetoder ofte timer eller endda dage at producere resultater.

16. april 2020, University of California, San Francisco, Qiu Huayan og Mammoth Biosciences



2_副本.jpg Forskerne rapporterer om en test, der er baseret på Crispr, noget Cas12, der kan identificere SARS-CoV-2 fra RNA, der er udvundet fra åndedrætspindene hos vid-19-patienter. Testen, kaldet " SARS-CoV-2 DNA-endoenzym mål Crispr transrapporteringssystem " (DETECTR). Testen udtager en prøve af RNA, transkriberer den tilbage til DNA'et og amplificerer den derefter ved hjælp af en teknik kaldet isotermisk amplifikation. Gensekvenserne i SARS-CoV-2-kuverten (e) og Nucleocapsid (N) detekteres derefter af CRISPR, noget Cas12, der skærer reportermolekylerne, der bekræfter tilstedeværelsen af ​​virussen. Forfatterne testede systemet på kliniske prøver fra 36 COVID-19 patienter og 42 andre patienter med luftvejssygdom. Sammenlignet med RT-PCR anvendt af Centers for Disease Control and Prevention i USA var den positive forudsigelsesnøjagtighed 95% og den negative prediktive nøjagtighed 100%.

I modsætning til RT-PCR, der typisk tager flere timer at registrere og kræver specielt udstyr og en varm og kold cyklus, har DETECTR kun to faste driftstemperaturer og kan efter ca. 45 minutter fungere som en hjemmeaktivitetsgraviditetstest. resultater på den visuelle læselinje.

zmkm-800_800.jpg


Tidligere: Som svar på det globale udbrud e...

Næste: No